Automobil iz susjedstva

U svom današnjem postu ću predstaviti automobil koji svojim jedinstvenim izgledom plijeni poglede kad prođe ulicom. Automobil o kojem se radi je Honda Civic iz 1996. godine, šesta u nizu od 9 generacija tog Hondinog kultnog modela. Vlasnik automobila Luka kaže da svoj automobil slaže po svom ukusu i mogućnostima kako bih stvorio automobil po svojoj želji. Izgled samog automobila je promijenjen do najsitnijeg detalja, dok je motor zapremnine 1.5 litara i 115 konjskih snaga za sad ostao nepromjenjen.

hondica (1)

Jedna od izmjena na samom interijeru automobila je konverzija prednjeg kraja automobila iz prvog dizajna u redizajnirani model. Zamijenjena je prednja hauba, blatobrani, prednji branik, farovi, maska bez znaka te zadnji branik.
Unutrašnjost automobila je jedan od meni zanimljivijih segmenata u automobilu jer je jedinstvena na Hrvatskoj Honda sceni zbog ugradnje upravljača i ručica mjenjača iz dvije generacije novijeg modela Honde Civic, te Recaro sjedišta iz prvog Hondinog type R modela iste generacije.

hondica2

Preostale modifikacije koje su u planu su: povećanje snage samog automobila zamjenom motora, slaganjem zračnog ovjesa i širenja rubova, ali poznavajući Luku neće ostati na tom.

Izvor fotografija

O Autoru: Ivan Čupić, ima 21 godinu i živi u Metkoviću, Hrvatska. Student je druge godine smjera Odnosa s javnošću na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.