Mostar vozimo na DMT-RC

plakat mostar sr

Vozačima su preostala 3 dana za pripreme predstojeće trke u Mostaru, a kako se da vidjeti na društvenim mrežama vrijedno se koristi svaki raspoloživ momenat.

Situacija nije drugačija ni kod organizatora. Oni se bore na više frontova jer ono što su planirali za ovu trku sadržajem odskače od dosadašnje prakse.

U oba dana takmičenja planirane su vožnje u državnom šampionatu, te vožnje po pravilima OLD School takmičenja. Subotnje jutro rezervisano je za minimalno 4 testne voženje u cijeni od 10 KM. Testne vožnje su izvanredna stvar za sve one koji žele da testiraju vozilo, te za one koji jednostavno žele da vide koliko vrijeme mogu postići na 402 m, a ranije nisu učestvovali na trkama ubrzanja.

pehari

Pored toga značajna promjena je i u nagradnom fontu, tako da drugo-plasirani i treče-plasirani takmičar takođe bivaju nagrađeni novčanom nagradom, u svakoj klasi.

Posebna napomena za takmičare, ljubitelje Honda vozila, je da se u subotu i nedjelju kreću u što većoj grupi prema prijemu kako bi dobili sukcesivne redne brojeve da su blizu jedni drugom. Za one koji se još uvijek iz nekog razloga ne takmiče, obezbjeđeno je posebno mjesto, gdje će se parkirati i uživati ostatak vikenda u sadržajima koje je obezbijedio organizator.

sprica

Baviti se ovim sportom u svijetu je priznato kao najveći oblik borbe protiv svih vrsta opijata. Djeca koja rano počnu da se bave ovim sportom ne znaju ni kako piva izgleda, da ne govorimo o teškim opijatima i drogama.

zena zlostavlja muza

Ipak, kada se ode u krajnost i ovaj sport zna biti fanatičan, ali srećom za njega postoji izvanredan 100% djelotvoran, a ujedno i prirodan lijek u obliku odgovarajuće ženske osobe koja prije ili kasnije svodi fanatizam na kontrolirani nivo.
Mi ćemo probati novi setup, sa novim gumama pa ćemo se detaljno javiti sa izvještajem.
dmack-dmt-rc-rallye